Ole aito, ole oma itsesi, anna mennä, toteuta itseäsi, toteuta unelmiasi.

Vitsi, miten upeita sanoja ja rohkaisuja silloin kun tiedät mitä haluat. Mutta entäs silloin kun et tiedä ?
Pahimillaan se saattaa tuottaa riittämyyden tuntoa, ahdistusta ja itsensä kyseenalaistusta.

Sitä on minulle nämä asiat viime aikoina ollut, kun en oikein ole ollut varma kuka edes olen kun on omia juuria ja itseään etsinyt. Kuitenkin haluan heti sanoa että itsensä etsiminen on parasta mitä jokainen voi itselleen tehdä. Ei helppoa, mutta parasta.

Minulle se on tarkoittanut muiden olettamuksien riisumista itsestäni. Omien olettamuksien poistamista ja pääsyä sinne ytimeen, mitä oikeasti haluan ja mikä on se mitä minun sydämeni halajaa. Mitkä on ne lahjat mitkä minulle on luotu, jotta voisin näitä asioita tehdä. Usein etsitään asioita liian kaukaa kun ne oikeasti ovatkin aivan nenän edessä. ”Liian lähellä”.

Itse uskon vetovoiman lakiin ja johdatukseen joka tuo elämään asioita aina oikeilla hetkillä, kun olemme valmiit niitä vastaanottamaan. Vaikka kuinka olisi kuullut jonkun asian ennenkin niin sen kuuleekin toisella hetkellä ihan ”uusilla korvilla”. Näin minulle ainakin käy usein, jota mieheni nauraa.
Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun olen tullut jostain koulutuksesta täynnä intoa kun on ”tajunnut” jotain minun elämää ja ymmärrystä mullistavaa. Johon Antti toteaa ”no mähän oon sanonu sulle tota monta kertaa” , ja tämä ei tarkoita ettenkö olisi kuunnellut häntä, mutta en välttämättä ole kuullut samaa asiaa samalla tavalla. Kuullun ymmärtäminen on aina kuulijan vastuulla ja siihen vaikuttaa niin moni asia, mm. se että kuinka valmis on vastaanottamaan tietoa tai asioita.

Kuuntelin eräänä päivänä youtube videoita ja podcasteja joista poimin yhden tärkeän asian mikä jäi minulle pyörimään päähän.

”Yleensä ne asiat mitä pidämme itsellämme itsestään selvyyksinä, ovat juuri niitä lahjoja mitä meidän tulisi hyödyntää. ”

En muista kuka näin totesi mutta tottahan tämä on. Vaikka olisi kuinka hukassa itsensä kanssa, meillä on aina muutamia asioita mitkä tuntuvat meille itsestään selvyyksiltä ja mukavilta asioilta tehdä, emmekä tajua että se asia tai taito ei olekaan muille itsestäänselvyys. Se voi olla jopa sellainen asia mistä sinua kehutaan ja itse ihmettelet ”mitä ihmeellistä tässä nyt muka on?”.
Hyödynnetään siis niitä olemassa olevia lahjoja ja nautitaan matkasta ja tehdään niitä asioita mistä nautimme ja ollaan vastaanottavaisia elämän antamille asioille !

Yksinkertaista ja helppoa.. Simple and successful! <3

Rakkaudella, Silvia